Opheij Administraties & Advies is een administratiekantoor voor midden- en kleinbedrijf en ZZP-ers. Ik hecht waarde aan persoonlijk contact, klantvriendelijkheid en kwaliteit.

Ik ben aangesloten bij RB en NOAB

RB NOAB

Mijn doel is om klanten te ontzorgen. U kunt bij mij terecht voor administratieve dienstverlening, het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van diverse belastingaangiften.

De software die ik onder andere gebruik is Yuki

yuki

Daarnaast ben ik een aanspreekpunt voor diverse andere vraagstukken. Ik denk graag met u mee en beschik, indien nodig, over een netwerk aan professionals. Mijn kantoor is laagdrempelig, ik maak gebruik van moderne software en lever ouderwetse service.

 • check

  Administratie

  Geen omkijken meer naar uw administratie? Kostbare tijd besparen? Besteed dan nu uw administratie uit. Ik kan uw administratie, geheel of gedeeltelijk, uit handen nemen. Indien gewenst kan ik uw administratie “on-line” verzorgen. U krijgt direct inzicht in uw financiële administratie.

 • check

  Samenstellen jaarrekeningen

  Voor alle ondernemingsvormen stel ik jaarrekeningen samen die voldoen aan de wettelijke eisen, inclusief eventuele publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel. Ook kan ik u tussentijds van informatie voorzien door het opstellen van tussentijdse cijfers en/of prognoses.

 • check

  Belastingaangiften

  Ik verzorg de aangiften omzetbelasting (BTW), inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Naast deze regelmatig voorkomende aangiften zijn er nog andere aangiften die eenmalig of incidenteel voorkomen. Ook deze kan ik voor u verzorgen.

 • check

  Advies

  Ik adviseer inzake belastingen en in allerlei voorkomende vraagstukken. Indien nodig in samenwerking met een extern fiscalist.